Je bent hier: Home » Zielscoaching

Zielscoaching

Ben je nuchter, (een beetje) spiritueel en loop je vast in je leven? Is de oorzaak van jouw probleem je gevoeligheid, onzekerheid of heb je last van je eigen denken? Dan kan ik je met zielscoaching begeleiden.
Met warme en positieve aandacht krijg je de sleutel tot jouw ziel aangereikt.
We gaan terug naar wat jou gezond en gelukkig maakt en helen oude blokkades uit dit leven en uit vorige levens. We gaan bekijken wat jou in het nu belemmert en door oefeningen en tips zorgen we er samen voor dat de belemmering niks meer is dan een opstapje naar een bewuster leven.
Je gaat je eigen essentie ervaren: wie jij bent en wie je niet bent, je beperkingen en talenten. Je gaat met nieuwe innerlijke kracht jezelf en jouw leven vormgeven. Je leert hoe je gedachtes werken en wat ze te zeggen hebben en je leert hoe je kunt luisteren naar je intuïtie.

 

Zo gaat het in zijn werk

Het kennismakingsgesprek
Voor we echt aan de slag gaan, wil ik je leren kennen, daarom is ons eerste gesprek een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek.
Persoonlijkheidsanalyse en een energiescan
In de meeste gevallen vraag ik je hierna om thuis in je eigen tijd een online vragenlijst in te vullen. Op basis hiervan kan ik een hele duidelijke persoonlijkheidsanalyse maken, waardoor ik je veel beter en effectiever kan begeleiden. Natuurlijk heb jij hier zelf ook veel aan, want je leert in één keer je valkuilen, doelen en talenten kennen.
Tegelijkertijd zal ik in de meeste gevallen een energiescan van je maken. Zo worden eventuele andere blokkades ook aan het licht gebracht, zelfs degene waar jij je niet eens bewust van was.
De sessies
De sessies die hierop volgen zijn er op gericht om jou weer in balans te brengen. Soms zal ik je daarom les geven en je belangrijke informatie geven, terwijl we andere keren aan de slag gaan met blokkades oplossen. Meer over mijn methodes vind je onderaan de pagina.

Zielscoaching is jezelf op een nuchtere aardse manier leren kennen en blokkades opruimen, zodat je uiteindelijk kunt gaan leven vanuit je ziel

De resultaten van Zielscoaching

Contact met je ziel en onderbewustzijn
Terugkomen in je eigen flow
Het verwerken van oude trauma’s en emoties
Innerlijke rust en kracht
Loslaten van oude belemmeringen, beperkende overtuigingen en problemen
Inzicht in wie jij bent, zelfliefde, zelfacceptatie en zelfvertrouwen
Het verdwijnen van spanningsklachten en weerstand
Een bewuste kijk op het leven
Het kennen en aangeven van je eigen grenzen en behoeftes

De methodes die je bij Zielscoaching kunt verwachten

Lifecoaching
Coaching bestaat uit gerichte vragen stellen en technieken inzetten die mentale blokkades oplossen. Een voorbeeld hiervan is familieopstellingen.
Met behulp van mijn helderziende en heldervoelende gaven kan ik mensen ’lezen’ en voelen wat hun levensmissie en levenslessen zijn. Daarnaast kunnen we bijvoorbeeld samen contact leggen met je gids.
Hypnosetherapie is het omzeilen van het bewustzijn om zo blokkades in het onderbewustzijn te kunnen oplossen. Dit is vaak heel geschikt om emotionele blokkades op te lossen en innerlijke reizen te maken.
Met behulp van bioresonantie kan de energie van iemand gelezen worden en tevens ook blokkades opgeruimd worden.

Praktische gegevens

Prijs: €70 per sessie / €30 voor de Persoonlijkheidsanalyse Adres: Koningswaard 17, 3078AA te Rotterdam Skype: scarletrustiekleven