Je bent hier: Home » Blog » Wat is magnetiseren?

Wat is magnetiseren?

Wat is magnetiseren?We hebben allemaal onze persoonlijke energie die verbonden is met ons bewustzijn, ons onderbewustzijn, onze ziel en ons lichaam.
In deze persoonlijke energie vinden we ook de problemen die we hebben terug. Hierbij maakt het niet uit of deze problemen geestelijk of lichamelijk zijn.
Een probleem uit zich als een blokkade, die de energiestroom stopt, in onze persoonlijke energie.

Magnetiseren is met behulp van de juiste energie de negatieve energie van de blokkade weghalen en vervolgens de energiestroming herstellen door positieve energie te plaatsen waar het nodig is.

Hoe werkt een magnetiseur?

Een magnetiseur gebruikt de energie van zichzelf of nog beter de energie van de wereld om een blokkade bij iemand anders weg te halen en zijn/haar persoonlijke energie te herstellen.

Dit doet de magnetiseur via de energetische verbinding die ons allemaal met elkaar verbind. Hiervoor legt hij of zij de handen in iemands persoonlijke energie of op het lichaam en brengt zo de energie naar waar het zijn moet.

Jezelf magnetiseren

Het leuke is dat je ook jezelf kunt magnetiseren. Wrijf jij ook weleens over een plek die je net gestoten hebt? Vast wel, dat is een vorm van jezelf magnetiseren.

Probeer het de volgende keer maar eens bewust als je bijvoorbeeld hoofdpijn of buikpijn hebt. Leg je hand dan op die plek en bedenk welke kleur de pijn heeft. Welke beweging maakt het? Zie vervolgens voor je hoe deze energie met die kleur door jou hand opgenomen wordt.
Als je hand vol is met deze energie, schud je jouw hand, om de energie weg te schudden.
Blijf dit herhalen tot je de energie van de pijn niet meer voor kunt stellen en je je makkelijk voor kunt stellen dat deze energie bij je hoofd of buik verdwenen is.
Stel je vervolgens voor dat er een zonnetje boven je hoofd is en deze jouw vult met mooi gekleurde energie. Leg je hand maar weer op je pijnlijke plek en stel je voor dat de energie van de zon, met die mooie kleur, via je lichaam naar je hand stroomt en via je hand weer in de plaats waar eerst de blokkade zat.
Als je voor je ziet dat die plek nu van positieve en mooie energie overloopt, kun je stoppen.
Geef het even en je zult merken dat je pijn een stuk minder is of zelfs helemaal weg is.

Krijg je hulp bij het magnetiseren?

Jij of een magnetiseur kunnen zeker hulp krijgen. Hierbij kun je denken aan je gids of gewoonweg de energie van de wereld die wil helpen.

Zelf werk ik ook heel veel met het onderbewustzijn en de ziel zelf.
Het onderbewustzijn stuurt namelijk alle lichaamsfuncties en grotendeels ook de emoties. Hij kan alles veranderen en heeft ook de taak om de persoonlijke energie van iemand te onderhouden. Ik vraag het onderbewustzijn om mij te helpen bij het magnetiseren door bijvoorbeeld de energiestroom tijdelijk wat sterker te maken of zelf de klacht weg te nemen (zelf herstellend vermogen).
De ziel heeft de blauwdruk van hoe de persoonlijke energie van iemand eruit hoort te zien en is de bron van persoonlijke energie. Deze vraag ik soms om het energiesysteem te resetten naar hoe het origineel hoort te zijn. De originele blauwdruk van iemand bevat namelijk altijd een gezonde energie zonder blokkades.

Verdwijnen de klachten als de blokkades weg zijn?

Ja, meestal verdwijnen de klachten als de blokkades weg zijn. De cellen van ons lichaam worden dan namelijk weer gevoed met gezonde energie op de plekken waar het het hartste nodig is, waardoor afvalstoffen afgevoerd worden en voedingsstoffen aangevoerd. Hierdoor herstellen de cellen en verdwijnen de klachten vaak in het geheel.

Emoties en gevoelens zijn zelf energie. De hersenen verplaatsen ze ook via de zenuwcellen en hersencellen als energie. Dit wordt dan letterlijk herstelt tot hoe het hoort te zijn: rustig, ontspannen gelukkig.

1 Comment

  1. Ik heb een evenwicht probleem Ataxie / Iloca neurologen kunnen me niet verder helpen WIE WEL ??

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>