Je bent hier: Home » Over Scarlet

Over Scarlet

scarlet le pairNaam: Scarlet Le Pair
Talen: Nederlands, Engels
Opleidingen: LifeCoaching, Sientific Hypnotherapy, Medische Basiskennis, magnetiseur,  Visagie.
Grootste talenten: simpele oplossingen bieden, nieuwe inzichten geven, grote hoeveelheden informatie samenbrengen tot een geheel, hypnotiseren
Belangrijkste hulpmiddel in het leven: je denkvermogen en je voorstellingsvermogen
Hobby’s: wandelen, schrijven, wetenschappelijke onderzoeken lezen, stijldansen.
Lievelingsplek: De Posbank bij Rheden

 

 Mijn achtergrond

Goedendag!

Een van de eerste vragen die ik vaak krijg als ik over mijn praktijk vertel is: ” ben je daar niet te jong voor?” of  “Heb je daar wel genoeg levenservaring voor?”.

Dit maakt me eigenlijk altijd aan het lachen. Het klopt dat ik geen vrouw van 55 ben, maar werk vanuit mijn eigen geloof dat iedereen het recht heeft om volledig zichzelf te zijn.

Als nieuwetijdskind (medium, healer en helderziende),  kan ik diep in de ziel van mensen kijken en zien wat ze nodig hebben. Gecombineerd met de methodes van een Lifecoach en Hypnotiseur, levert dit de meest prachtige resultaten op.

Het allerbelangrijkste is echter dat ik weet dat je altijd verder kunt komen en ook zeker gelukkig en gezond kunt worden als je doorzet en naar je gevoel luistert.
Door deze instelling heb ik zelf de Ziekte van Lyme verslagen en ben ik van mijn eczeem afgekomen.

De enige die jou echt gelukkig kan maken ben jij zelf en ik geef je de handvatten zodat je dat kunt doen.

Mijn visie

Ieder mens is anders, dat klopt, maar we hebben ook allemaal gemeenschappelijke factoren. We hebben allemaal een neus en ogen en we hebben ook allemaal een buik.

Onze hersenen hebben ook allemaal hersencellen die met elkaar verbonden zijn en we hebben ook allemaal een bewustzijn, een onderbewustzijn en een ziel. En met die laatste drie werk ik.

Ik vergelijk de mens dan ook vaak met een computer. Iedereen ziet er van buiten anders uit en we verschillen allemaal van elkaar, omdat we allemaal andere programma’s hebben draaien (de een werkt met Word en de anders met Excel) en andere informatie hebben opgeslagen (uit je verleden), maar uiteindelijk hebben we veel overeenkomsten.
De programma’s die op de voorgrond draaien vormen het bewustzijn en de programma’s op de achtergrond vormen het onderbewustzijn. De elektriciteit die de computer voedt is de ziel en de hardware van de computer is ons lichaam.

Als je hier bewust mee omgaat en hiermee leert te werken, kun je zelf bepalen of je een programma uit wil zetten of wilt verwijderen. Je kunt je eigen codering aanpassen, zodat alles soepeler loopt en soms is het nodig om te kijken of alles nog wel goed samenwerkt met de ondersteunende software.

Voor wie?

Als ik iemand kan helpen, staan mijn deuren open, maar ik kan gelukkig niet iedereen helpen. Om die reden ben ik gespecialiseerd in vrouwen van 21 jaar en ouder die:

  • Altijd voor andere klaar staan.
  • Zich te veel van de meningen van anderen aantrekken.
  • Op hun gevoel (willen) vertrouwen.
  • Er klaar voor zijn om echt te veranderen en ervoor willen werken

 

**Let op! De behandelingen van Rustiek Leven zijn geen vervangen voor een arts of reguliere medicijnen.