Je bent hier: Home » Recensies

Recensies

Barbera

Een ervaren coach…een oude ziel die anderen helpt, de ogen laat openen, begeleidt en meeneemt op een mooie, leerzame reis.
Duidelijk in haar taal, antwoorden en zo wijs in haar adviezen. Niks is gek en dat is een verademing. Ze weet en voelt wat nodig is en geeft je dat duwtje die je nodig hebt.
Ze zet mensen op het juiste spoor en begeleidt je totdat zij weet en voelt dat je het weer zelf kan en dan alsnog geeft ze je de mogelijkheid om contact te houden of weer contact op te nemen wanneer dat nodig is.
Je kunt duidelijk merken dat dit haar roeping is, haar zielsopdracht. Een prachtig geschenk en een hele mooie gave. Mensen boffen wanneer Scarlet op hun pad komt. En ik prijs mezelf gelukkig dat ik er daar een van ben.
Ik voel me rijk, sta weer in m’n kracht en ben in een mooi groeiproces beland. Dankjewel Scarlet, voor wie je bent…je grootste talent!

Sandra de Jong-Gresnigt

Scarlet le Pair is puur en zuiver in wat ze doet!

Ze is bij mij thuis geweest om readings te geven voor mij en mijn vriendinnen.. Aangezien we veel ervaring hebben met paragnosten en mediums zijn we best kritisch.. Maar ik kan zeggen dat mijn vriendinnen en ik heel erg enthousiast over haar zijn..
Ook de hypnose viel erg in de smaak! De dingen die ze vertelde klopte ook allemaal, ook geeft ze goede raad als je t even niet weet hoe nu verder. Ze ondersteunt je echt! Ook wat ze van gene zijde doorkrijgt is bij haar recht door zee !
Super trots en blij dat ik Scarlet heb leren kennen en we nodigen haar vast nog eens een keer uit! Gezellig (:

Marcel uit Delft

Laat je niet van de wijs brengen door de jeugdige uitstraling van deze bijzondere dame en oude ziel.
Haar hulp is voor mij van onschatbare waarde gebleken bij het doorgronden van mijn pijn. Scarlet zorgt voor inzicht in het eigen functioneren. Inzicht waar je mee verder kunt.

Kees

 

Ik zag Scarlet voor het eerst op een paranormaal beurs. Maar eigenlijk voelde ik haar energie het eerst. Een hele sterke energie en op dat moment wist ik meteen dat ik van haar hulp wilde hebben bij het verwerken van heftige trauma’s uit mijn kindertijd.
Vanaf de eerste ontmoeting, waarbij we alleen even kennismaakten, is de verwerking in een stroomversnelling geraakt. In de sessies die volgden, waarbij coaching soms werd aangevuld met hypnose, kwam ik steeds een aantal stappen verder.
Ingrijpende, traumatische gebeurtenissen uit mijn verleden kwamen naar boven. Dat was niet makkelijk, maar ik was in staat om ze te herbeleven en te verwerken. Dat gaf en geeft nog steeds hele grote opluchting.
Ik ervaar dat ik steeds meer mezelf wordt. Met behulp van Scarlet verkrijg ik dieper inzicht in wie ik ben en word ik me meer en meer bewust van mijn kracht.
Scarlet staat voor mij in verbinding met een hele mooie, sterke, helende en vrijmakende kosmische energiebron.
Daarnaast is zij een lieve, humorvolle, eigenzinnige en betrokken jonge vrouw met een diep respect voor het wezen van de mens. Dat respect is voelbaar tijdens de sessies.
Ik kan iedereen die worstelt met levensvragen, of moeite heeft om traumatische ervaringen te verwerken, of een impuls zoekt voor persoonlijke groei, van harte aanraden om contact op te nemen met Scarlet.
Iedereen is verantwoordelijk voor zijn eigen leven, maar goede hulp op zijn tijd maakt het leven een stuk aangenamer.

 

Petra

Ik heb Scarlet leren kennen op een spirituele beurs, wat me daar direct opviel was dat er tijd en aandacht voor me was. Alles wat Scarlet vertelde was raak, maar ook positief!
Op dat moment zat ik in een diep dal en Scarlet is mijn coach geworden. Wat voor mij heel goed heeft gewerkt dat Scarlet zo positief is en met veel verschillende tools werkt, praten, oefeningen, hypnose en natuurlijk het gebruik van haar spiritualiteit.
Scarlet is een fijne vrouw, waar ik makkelijk mijn hart kon luchten en me bloot durfde te geven. Dank je wel Scarlet dat je mij hebt geholpen uit mijn dal te komen.

Bernadette

Ik ben bij Scarlet op de beurs geweest. Wat me opviel was dat ze de kern raakt waar het om draait. Dit wordt op een vriendelijke maar wel duidelijke manier verwoordt.
Daarnaast kreeg ik ook concreet handvatten mee hoe ik met dat proces waar ik inzat om kon gaan. Kortom duidelijk, concreet en het bevat de kern.
Daarnaast nam ze ook echt de tijd voor me en ging ze langer door met haar consult terwijl iedereen om ons heen al de spullen inpakte.Super!

Claudia De Wit Van Huissteden

Toen ik Scarlet tegenkwam was dat bij de paranormale beurs ik zat toen niet goed in mijn vel en voelde me van binnen behoorlijk chaotisch.
Nu daarna heb ik regelmatig contact met Scarlet omdat ze mij coacht in het bewust te worden van mijzelf en mijn gevoel en geleidegidsen die dicht bij mij staan. Ze begeleidt met daar ook erg goed bij!
En het klopt dat je ziel aangeeft wanneer het tijd is om te luisteren naar jezelf, daar helpt de nieuwsbrief bij die ik ontvang van Scarlet.
En het gaat niet alleen over de ziel maar over zoveel meer! Mijn ervaring met Scarlet is erg fijn en ik heb tot nu toe veel van haar geleerd!

A.

Na twee jaar erg ziek te zijn geweest van lyme (Neuro Borreliose) besefte ik dat mijn leven moest veranderen, ik had echter geen idee hoe en wat alleen dat ik op de manier waarop ik bezig was niet door kon gaan. De lyme bleef actief in mijn lichaam en hersenen en het zenuwgestel was al aardig aangetast ondanks de vele antibiotica die ik ervoor gekregen had, de wir war in mijn hoofd die daarmee gepaard ging was ondraaglijk te noemen.

Ik was in gesprek met een therapeut via de huisarts waar ik telkens aan liep tegen het feit dat deze het heel goed bedoelde, maar mij geen helderheid kon geven tussen mijn psyche of de ziekte die de boel in de war schopte. Ik wist het verschil niet meer en de therapeut kon mij het ook niet vertellen, daarom voelde het doelloos dit voort te zetten maar wat moest ik dan? ik wilde het onderscheid leren om zo uit de verwarring in mijn hoofd te komen.
In september dit jaar heb ik eens de zoekterm lyme en therapie ingetoetst op Google en kwam ik op de site van Rustiek Leven terecht. Ik heb Scarlet gebeld met de vraag of zij mij wegwijs kon maken in mijn ziekte en hoe ik daarmee om zou kunnen gaan.
Aangezien ik toen bedlegerig was en nog geen tien minuten op mijn benen kon staan zonder om te vallen door de lyme en medicatie die ik kreeg is Scarlet mij komen bezoeken voor de sessies. Wat een verademing was het alleen al dat zij naar mij toekwam.
We zijn aan de slag gegaan, Scarlet heeft mij geleerd wat bij de ziekte van lyme hoort en wat van mij is, ze heeft mij geleerd hoe ik mijn leven weer waardevol kan maken en mijn zelfvertrouwen, welke ik door de ziekte geheel kwijt was geraakt, weer kan vergroten. Het is een heel proces geworden wat is gaan lopen en zij stimuleert mij elke keer weer een stapje te zetten, letterlijk en figuurlijk.
Inmiddels heb ik heel helder waar mijn knelpunten zitten, heb ik mijzelf beter leren kennen dan ooit tevoren en ben ik ook verbaast geweest van dingen die naar boven zijn gekomen waarvan ik totaal niet wist dat ze er waren of zo diep zaten dat ze ineens riepen om gezien en verwerkt te worden. Zij neemt jou serieus en laat jou jezelf ook serieus nemen met een lach en een traan. Ik weet ik nu wat ik veranderen kan en ben ik niet meer angstig voor veranderingen.
Scarlet heeft mij geleerd dat ik geen grip heb op de ziekte maar wel op mijn welzijn en dat is een heel groot kado aangezien een beter welzijn je helpt om te gaan met je ziekte.
Ik loop nu weer kan weer grotendeels zelfstandig voor mijn kinderen zorgen, rijdt weer kleine stukjes auto heb in overleg met de arts kunnen stoppen met mijn medicatie en ga nog steeds vooruit! en het is nu november.
Ik ben erg dankbaar dat zij zonder al te veel woorden begrijpt wat lyme inhoud, waar je in zit en wat erbij komt kijken en vooral hoe het doorwerkt in je leven op alle gebieden, dat kan in mijn ogen alleen een ervaringsdeskundige begrijpen, zij geeft je de tools de oplossingen in jezelf te vinden daarop te vertrouwen en vooral daarnaar te handelen.
Voor mij is de therapie die zij aanbied naast de medicatie een must om weer helderheid te krijgen in het hoofd en de veranderingen door te zetten die nodig zijn om je eigen welzijn te vergroten en zo weer te genieten van het leven, met of zonder ziekte…
Lieve Scarlet, dank je wel!

Anoniem

Ruim een geleden heb ik een consult gedaan bij Scarlet.
Zij straalt rust en vertrouwen uit in wat ze doorgeeft en ook in de manier waarop. Zowel als je haar live ontmoet als online. Ze stimuleert je dicht bij jezelf te blijven en een goede relatie te hebben met je gidsen.
Je kunt altijd bij haar terecht. Scarlet geeft geheel belangeloos inzicht en steun op mijn pad en daar ben ik erg dankbaar voor.