Je bent hier: Home » Bioresonantie

Bioresonantie

Met bioresonantie worden lichamelijke, mentale en energetische problemen op een alternatieve manier opgespoord en behandeld. Hierbij kan onder andere gedacht worden aan het geven van energetische ondersteuning bij het herstellen van lichamelijke klachten en energetische blokkades, maar ook andere dingen zoals:

Ontgifting
Negatieve energie
Verwerking
Allergieën
Vermoeidheid

*Bioresonantie is dus een alternatieve behandelmethode en geen vervanging voor reguliere behandeling. Raadpleeg dus altijd eerst een arts als je klachten hebt.

Bioresonantie bij Rustiek Leven

Elk probleem lichamelijk, mentaal en energetisch en elke ziekteverwekker (schimmel, bacterie, virus) heeft een eigen trillingsfrequentie, net zoals iedere radiozender ook zijn eigen frequentie heeft.
Ondanks dat dit een alternatieve behandelmethode is, zie je het gebruik van trillingen en het meten van elektrische spanningen ook veel in de medische wereld. Denk bijvoorbeeld aan een ECG en een EEG.
Met bioresonantie meten we waar jouw systeem ’last’ van heeft en wat het nodig heeft om te herstellen door de trillingen te meten en uit te zenden.

Hierdoor krijgen we een compleet beeld van wat er bij jou aan de hand is, doordat we aan de hand van de trillingen kunnen zien welke organen verstoord zijn en waardoor deze verstoord zijn. Ditzelfde gebeurt niet alleen lichamelijk, maar ook geestelijk en energetische niveau. Op die manier krijgen we een holistisch beeld zonder iets over te slaan.

Om vervolgens met herstelproces op gang te brengen en te ondersteunen, geven we jouw volledige systeem waar het om vraagt en wat het nodig heeft in de vorm van trillingen. Het kan zijn dat jouw systeem vraagt om de trillingsfrequentie van bepaalde homeopathische middelen, maar ook om specifieke trillingen die ondersteunen bij een lichamelijke klacht of een energetische blokkade. Dit wordt tijdens de behandeling gegeven.

Tijdens de bioresontantiebehandeling luisteren we dus naar jouw systeem en geven we het vervolgens waar het om vraagt om zo het herstelproces te ondersteunen. Je voorkomt op deze manier dat je een ’overdosis’ aan een bepaalde trilling krijgt, dat je iets tekort komt of dat je iets krijgt waar je nog niet aan toe bent. Een behandeling is dan ook niet pijnlijk, maar het kan wel zijn dat je zware benen ervaart of andere lichamelijke sensaties.

Bioresonantie is een van de methodes waar ik mee werk in mijn coachingssessies. Wil je hier meer over weten? Kijk dan even bij zielscoaching.